reklama 11B

Frenštátská sobota s Memoriálem Fialky i finále AT

ikonka

Sobotní závodní program ve Frenštátu pod Radhoštěm při Českém skokovém poháru přinesl soutěže do ST** a také finálové kolo Amateur Tour. Dne 15. září se z vítězství v nejvyšší soutěži radoval Matěj Kotalík, mezi amatéry zvítězila Pavlína Jankotová…
15.09.2018 20:58  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Ve finále Amateur Tour na parkuru stupně ZL se celkem devět dvojic probojovalo do rozeskakování. V něm šest jezdců opět nechybovalo, a tak mezi nimi o pořadí rozhodoval čas. Ten měla z této šestice nejlepší Pavlína Jankotová, která sedlala koně Presta. Do cíle rozeskakování se dostala v čase 36,82 vteřiny.

O téměř dvě vteřiny pomalejší jízda stačila Rozálii Zykánové s Be My Guest na druhou pozici. Nejlepší trio pak doplnili Libor Stuchlý a Caty Catanga-O.  

Nejvyšší parkur sobotní dne na stupni obtížnosti ST** se jel jako Memoriál Zdeňka Fialky – Cena Stáje Mustang. I tato soutěž byla hodnocena na rozeskakování, do kterého se kvalifikovalo celkem šest účastníků. Nejrychlejší čas zaznamenal Igor Šulek s Wavo Aramisem, jedna chyba ho však odsunula na pátou příčku. O 12 setin vteřiny pomalejší, avšak bezchybná, jízda naopak vynesla vítězství Matěji Kotalíkovi s Cesanem V.

Do elitní trojici se dále dostala Tereza Mücková s Control Me Karsit a také Jan Štětina s Benitem-S.

Závody ve Frenštátu pod Radhoštěm vyvrcholí nedělním dnem, kdy se při Českém skokovém poháru pojede soutěž Czech Junior Cup, U25 a o závěr se postará Velká cena na parkuru 145 centimetrů vysokém. Závody lze sledovat také online.

 

Startovní a výsledkové listiny jsou dostupné v záznamu níže. Na stránky pořadatele se dostanete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE