reklama 11C

Francouz Alexandre Ayache ovládl Grand Prix Brno

Nedělními volnými sestavami na úrovni Grand Prix vyvrcholily mezinárodní drezurní závody CDI3* Brno 2015 zapsané do seriálu Světového poháru. Právě nedělní Grand Prix Freestyle je do žebříčku započítávána a nejvíce bodů bral Francouz Ayache.
21.06.2015 18:18  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 
Francouzský jezdec Alexandre Ayache se svojí partnerkou přebírají ceny za prvenství ve volné sestavě Grand Prix. Foto Josef Malinovský
 
V rámci velké rundy závodů CDI3*-W konaných od 19. do 21. června postupovalo do nedělní volné Grand Prix dle rozpisu patnáct dvojic. Nejlépe obstál francouzský jezdec Alexandre Ayache, který za svůj výkon s hannoverským hřebcem Lights of Londonderry od rozhodčích dostal známku 73.950%. O necelé procento za ním zaostal Němec Matthias Bouten, vítěz sobotní Grand Prix Special. Do volné úlohy sedlal třináctiletého valacha Sohnlein Brilliant MJ. Třetí skončila Žaneta Skowronska na Mystery z Polska. Česká republika v Grand Prix zastoupení neměla.
 
Malá runda končila v neděli soutěží Intermediate I, která se jela také jako volná sestava na hudbu. Známku 72,350% a vítězství si z odnesla rakouská dvojice Belinda Weinbauer a Fustanella před Němkou Saskií Schröter s Powerpointem. Třetí dojela Sabine Dürrheim s hannoverským ryzákem Wocellim. Na páté a šesté příčce se usadily české reprezentantky Hana Vašáryová (Equiservis La Fleurette) a Adéla Neumannová (Babylon Van Lange Weeren)
 
Juniorský kür vyhrála Italka Alice Campanella s Varistem. S nepatrným odstupem se na 2. příčce umístila Yulia Gorbacheva  a Prestige a třetí dojela slovenská jezdkyně Lea Jakubíková na Da Felice. V pony Freestyle se na prvních dvou místech seřadily rakouské jezdkyně Louise Nicola Ahorner (Nice Blue Eyes) a Daria Hohenwarter (Candyman). Třetí příčka patří dvojici Yulia Gorbacheva a Kronjuwel. 
 
Více najdete na webu pořadatele
 
Výsledky ze všech soutěží naleznete v záznamu závodů – viz.odkaz níže



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE