reklama 11D

Finále Středočeské jezdecké ligy 2017 s novinkami

V neděli 3. září se v Ptýrově koná poslední kvalifikační kolo Středočeské jezdecké ligy v parkurovém skákání. Finále se odehraje na přelomu září a října a přinese novinky. Více se dočtete v tiskové zprávě pořádající oblasti ČJF...
01.09.2017 12:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Ilustrační foto: archiv Jezdci.cz
 
Středočeská jezdecká liga 2017 ve skocích se chýlí ke svému závěru. Poslední kvalifikační kolo se bude konat v neděli 3.9. na Farmě Ptýrov, a finále pak pořádá Stáj Václav Kolín při závodech v termínu 30. 9. - 1. 10. 2017, přičemž samotné Finále se koná 1. 10. 2017.
 
Poslední den pro přihlášky na kvalifikační kolo na Ptýrově je pátek 1. září, velké šance na účast ve finále mají především děti.
 
Dle pravidel budou všichni kvalifikovaní do finále startovat v samostatné finálové soutěži opět s nulou na začátku, tato soutěž je osvobozena od platby startovného a zajímavě finančně dotována.
 
Tentokrát je ale pro účastníky všech kvalifikací připraven další bonus – OV rozhodl na svém jednání, že každý, kdo se dostaví a bude závodit v rámci soutěží finálového dne, získá finanční dotaci ve výši počtu svých získaných bodů x 100,- Kč, dle výsledného žebříčku 2017.
 
Vyhodnocení proběhne při dekorování finále SJL.
 
Aktuální žebříčky naleznete na webových stránkách Středočeské oblasti
 
Zdroj: tisková zpráva Středočeské oblasti ČJF



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE