reklama 11A

Finále Diamond Tour při CEM pro Václava Nágra

V neděli 10. září vrcholily závody Czech Equestrian Masters v Martinicích finálovou soutěží Diamond Tour. V této dvoukolové skokové zkoušce dokončil bezchybně obě kola pouze Václav Nágr a s D.Amelusinou R se zaslouženě radoval z vítězství…
10.09.2017 20:33  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Foto Tomáš Holcbecher

Náročná nedělní Diamond Tour byla vysoká 140 a 145 centimetrů. Z dvaceti startujících dokončil první kolo s nula trestnými body na kontě pouze Václav Nágr s klisnou D.Amelusina R 22 a měl tak nejlepší výchozí pozici do druhé části soutěže. Tam navíc opět nezaváhal a díky další bezchybné jízdě se mohl radovat z vítězství.

Druhé místo pro sebe získala mladá nadějná jezdkyně Sofie Najmanová, která s valachem Casanova-S dokončila první kolo pouze s jedním trestným bodem za překročený čas, k čemuž při druhé jízdě přidala jednu skokovou chybu. Elitní trio doplnila Andrea Halíková a Coletta 1. Tato dvojice inkasovala celkem 5 trestných bodů, které si připsala v prvním kole. To druhé dokončila již bezchybně.

V neděli se konalo i John Deere Derby, kde přemožitele nenašla Michaela Refková a Rawal HF. Ti porazili i úspěšné jezdce ve všestrannosti, neboť účast si nenechal ujít ani český reprezentant Robert Pokorný. Jeho výsledek však stačil na třetí (Floor) a páté (Graf Renette) místo.

Ve finálové soutěži pro pony si v neděli pro první místo dojela Anna Marie Vítková a Millice Anne-Lipans Star.

Kompletní výsledky naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže. Na stránky pořadatele se dostanete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE