reklama 11C

Finále Českého skokového poháru 2018 zahájeno

ikonka

Během středečního dne 26. září bylo zahájeno letošní finále Českého skokového poháru. Toto vyvrcholení extraligového seriálu hostí Zduchovice. Úvodní závodní den přinesl skokové soutěže do stupně S* a také kvalifikaci do seriálu Amateur Tour…
26.09.2018 17:21  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Ve středu bylo na programu dne celkem pět soutěží, a to od Z až po S*. O závěr se pak postarala kvalifikační soutěž seriálu Amateur Tour, kde na jezdce čekal parkur 110 centimetrů vysoký. Nejrychleji a bezchybně si s ním poradila domácí dvojice Kristýna Mázderová a Nikola 10.

V nejvyšší soutěži středečního dne rozhodovalo o vítězi jedno rozeskakování. Do něho se nakonec probojovalo osm dvojic. Dobrou formu z předešlých závodů si udržela Tereza Veselá, která se umístila dvakrát v elitní trojici. Nejlepší výkon podala s Histannie HDH a třetí příčku obsadila s Hebikdatem HDH. Mezí ní se na druhé místo dostal Rudolf Doležal s Electric Lady.

Druhý závodní den přinese soutěže až do ST*, dále pak druhou kvalifikaci Amateur Tour a pro juniory bude při Czech Junior Cupu připravena stylová soutěž.

 

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE