reklama 11B

Finále ČDP 2017 v Martinicích zná první vítěze

V sobotu 9. září se v Martinicích v rámci závodů Czech Equestrian Masters uskutečnila třetí a zároveň poslední kola finále Českého drezurního poháru. Zatímco nejtěžší Top Ten Cup se pojede v neděli, zbylé kategorie již znají své celkové vítěze…
09.09.2017 20:21  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Foto Tomáš Holcbecher

V sobotu byly na programu drezurních soutěží tři třetí kola, kdy se jezdci představili v rámci volné sestavy. Zároveň došlo na sečtení výsledků předešlých dvou kol a následné dekorování vítězů. V soutěži vypasné v rámci Novice Cup se v sobotu nejlépe představila Eliška Skřivanová s koněm Farewell a tato dvojice se stala zároveň i vítězem této tříkolové soutěže. Ze tří kol si odnesla v průměru 68,300 %. O více jak procento a půl horší výsledek stačil Janě Táboříkové s klisnou Janne 1 na celkové druhé místo.

Kategorii Junior Trophy suverénně ve finále ovládla Eva Vavříková, která nejen zvítězila ve všech třech dílčích kolech, ale také si jako jediná v součtu připsala více jak 70 %. Ze sobotního küru si navíc odnesla vysoké hodnocení v podobě 72,025 %. Druhá skončila Tatiana Gombarčíková (66,080 %) a elitní trio uzavřela Barbora Zourková (61,355 %).

Napínavý souboj o první místo přinesla kategorie Challenge Cup. Po dvou kolech byla na prvním místě Tereza Hábová, ta však s koněm Johnny Walker zajela v sobotu až třetí nejlepší výkon. V součtu nakonec velmi těsně podlehla Idě Jančářové, která s koněm Fürst Romantico dosáhla díky sobotnímu výkonu za 68,966 % na konečné první místo. Celkem si připsala 67,963 %, což bylo o 0,014 % lepší výsledek než v případě Terezy Hábové. Třetí dokončila Petra Civišová s Janne 1 (66,367 %).

Kompletní výsledky naleznete v záznamu závodů. Na stránky pořadatele se dostanete ZDE.  




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE