reklama 11B

Feherová vítězkou master MČR pony 2017 v drezuře

Drezurní soutěže v rámci mistrovství České republiky pony 2017 ve Zduchovicích jsou minulostí. V „Master“ kategorii pro jezdce 8 – 16 let na pony do 148 cm KVH vyhrála Nikola Feherová s Kimberly. Stříbro vybojovala Julie Pásková na Flueramos Sem...
20.08.2017 10:50  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 
Třetí účastnicí kategorie „Master“ byla Sarah Ennie Krušinová s Jolly Joker / Bilbo. Ještě před touto kategorií vyvrcholila v neděli ráno soutěž pro jezdce 14 – 16 let na pony do 148 cm KVH, do níž nastouplo sedm dvojic. Nejvyšší příčku vybojovala Markéta Lipinská s Niriou. Druhý nejcennější kov si pověsila na krk Jana Táboříková, jež startovala na Maybe the Best. Z bronzu se mohla radovat Karolína Gálová s Gabriel 1.
 
Již v sobotu se rozdávaly medaile v dalších třech drezurních kategoriích. Mistrovství pro jezdce 11 – 13 let na pony do 135 cm KVH vyhrála Karolína Wiesnerová na Sweet Heart. Za ní se umístily Alena Kozojedová s Charlotte 7 a Marie Lumbachová s My Tender Dream. 
 
Stejnou věkovou kategorii jezdců na pony do kategorie B (136 - 148 cm KVH) ovládla Lucie Procházková s Liptonem Sambou. Na dalších medailových pozicích skončily Karolína Wiesnerová s Ojoetsjnis Grevenrit a Zuzana Hradilová s Prince. 
 
V sobotu také vyvrcholila soutěž pro jezdce 8 – 10 let na pony do 148 cm KVH. V té dosáhla na nejlepší výsledek Michaela Podešvová na pony Furia 1. Z druhé pozice se radovala Johana Vášáryová s Goldenbay Happy Morning. Třetí medailistkou v této kategorii je Eliška Kantnerová s Dambrou.
 
Kompletní výsledky najdete v příslušném záznamu závodů – viz odkaz níže, nebo na stránkách pořadatele, příp. v JIS ČJF.



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE