reklama 11C

Federace odtajňují své národní týmy pro WEG 2018

ikonka

Světové jezdecké hry WEG 2018 se blíží. Národní federace některých evropských zemí již ohlásily sestavy svých týmů pro parkurové soutěže. Patří mezi ně třeba Nizozemí, za které nastoupí světová jednička Harrie Smolders…
02.08.2018 17:09  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Harrie Smolders bude oporou nizozemského parkurového družstva při WEG 2018. Foto: FEI 
 
Národní federace s blížícím se začátkem Světových jezdeckých her odtajňují své sestavy pro parkurové soutěže. 
 
V nizozemském A-týmu necelých šest týdnů před zahajovacím ceremoniálem jsou tito jezdci: Michel Hendrix a Baileys, Marc Houtzager s Sterreshof´s Calimero, Frank Schuttert a Chianti´s Champion, Jur Vrieling s VDL Glasgow a světová jednička Harrie Smolders, který má do zařazené oba své nejlepší koně, tedy Emeralda a Dona VHP Z. 
 
Švýcarská jezdecká federace zařadila do družstva Paula Estermanna s Lord Pepsi, Steva Guerdata, který má zatím dva koně Hannah a Biancu. Dále tam jsou Martin Fuchs s Clooneym, Janika Sprunger s Bacardi VDL a Arthur Gustavo da Silva s Inonstop VT Voorhof jako rezervní jezdec.
 
Švédi vyšlou do USA tuto sestavu: Malin Baryard-Johnsson s H&M Indianou, Pedera Fredricsona, jenž bude vybírat mezi koňmi H&M All In, H&M Christian K a Hansson W. V týmu je Fredrik Jönsson a Cold Play, Henrik von Eckermann na Toveks Mary Lou.
 
Česká republika kompletní družstvo nevyšle, startovat budou jednotlivci Emma Augier de Moussac s Divou a Ondřej Zvára s Cento Lanem.



Štítky: WEGskokyTryon
reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE