reklama 11B

Farnam produkty: krmný doplněk Lactomuscle

ikonka

/PR článek/ Každý produkt Farnam® v sobě skrývá závazek kvalitní péče o zvířata a zvláště o koně. Pojďte se seznámit s produkty značky, kterou na českém trhu zastupuje společnost Animal Central. Tentokrát vybíráme: Lactomuscle
23.11.2017 09:49  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

 

Podpora svalové regenerace a acidobazické rovnováhy.

 
LACTOMUSCLE je doplněk krmiva obsahující citronan sodný. Během práce, například závodění, se vytvářejí v těle kyseliny, které jsou projevem normální tělesné funkce. Proces se může stát problémem, když vzniká hypoxie (kyslíková nedostatečnost) a naakumulovaná kyselina způsobuje postupný pokles pH těla, svaly začínají "tuhnout" a kůň není neschopný běhu.
 
LACTOMUSCLE pomáhá udržovat přirozené obranné mechanismy těla, včetně vyplachování toxinů v moči za účelem ochrany proti "tuhnutí". Vitamin B1 je nezbytný pro výživu nervového systému, svalů a žláz. Jeho nedostatek způsobuje akumulaci toxického odpadu, který pochází z neúplného rozkladu glykogenů v krvi a tkáních a způsobuje důležité poruchy centrální nervové soustavy. Vitamín B5 (panthotenát vápenatý) se účastní syntézi mastných kyselin s dlouhým řetězcem, které slouží ke zpomalení produkce kyseliny mléčné ve svalech a ke zvýšení účinného využívání kyslíku.
 
 

Lactomuscle můžete koupit v e-shopu ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE