reklama 11C

Farnam produkty: Equisport Gestation

ikonka

/PR článek/ Každý produkt Farnam® v sobě skrývá závazek kvalitní péče o zvířata a zvláště o koně. Pojďte se seznámit s produkty značky, kterou na českém trhu zastupuje společnost Animal Central. Tentokrát vybíráme: Equisport Gestation
25.10.2017 11:20  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

 

Equisport Gestation je minerální doplněk krmiva pro březí klisny.

 
Nároky klisny a jejího plodu se zvyšují většinou během posledních 3-4 týdnů březosti. Minerální a vitamínová výživa matky pak hraje klíčovou roli v intrauterinním růstu a vývoji plodu. Také kvůli následné laktaci zůstávají nároky na výživu matky vysoké, až do doby odstavení hříběte.
 
EQUISPORT GESTATION LACTATION je minerální doplněk krmiva pro březí klisny bohatý na minerály, stopové prvky, vitamíny a aminokyseliny a obsahuje ve zdravé rovnováze fosfor, vápník, chelátové stopové prvky a látky chránící játra (jako je sorbitol a cholin), které jsou speciálně vyvinuty pro klisnu a její plod. Zajišťuje minerální rovnováhu u březích klisen a také poskytuje živiny nezbytné pro vývoj hříběte.
 
Obsah: Organický selen fixovaný na kvasinky zajišťuje optimální stravitelnost selenu a podporuje vývoj stabilní a vyvážené trávicí vrstvy. Živé kvasinky poskytují lepší nutriční využití stravy. Mycostab ke snížení účinků mykotoxinů, které se často vyskytují u obilovin.
 
 

Equisport Gestation můžete koupit v e-shopu ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE