reklama 11A

FEI Classics v Kentucky pro Michaela Junga

Německý jezdec Michael Jung zvítězil potřetí v řadě za sebou v náročném třídenním závodu všestrannosti v Kentucky. V neděli 30. dubna i přes jednu chybu na parkuru uhájil vítězství ve třetím kole letošní série FEI Classics…
01.05.2017 11:04  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Německý jezdec Michael Jung zvítězil potřetí v řadě za sebou v náročném třídenním závodu všestrannosti v Kentucky. V neděli 30. dubna i přes jednu chybu na parkuru uhájil vítězství ve třetím kole letošní série FEI Classics…

Michael Jung sedlal v závodě 12 letou klisnu FischerRocana. Dvojice sice na parkuru jednou chybovala, ale díky velmi dobrému projevu v drezurní úloze i skvělé terénní jízdě si vytvořila dostatečný náskok. Jedno shození tak nic nezměnilo na tom, že se tento německý reprezentant mohl radovat z první příčky.

Na druhém místě skončil Maxime Livio s koněm Qalao Des Mers z Francie. Ti naopak potřebovali dokončit parkur bezchybně, což se jim podařilo. Tento jezdec zároveň vede dosavadní bodování po třech kolech FEI Classics, když má na kontě 27 bodů. Nicméně díky vítězství se na stejný bodový zisk dotáhl i Michael Jung. Třetí příčku v Kentucky získala Zara Tindal s koněm High Kingdom, reprezentanti Velké Británie.

„Ona je skutečně úžasný kůň, výborná bojující dívka“ popsal svoji klisnu Michael Jung. „Skáče výborně, jen se trochu podívala na bílou překážku,“ doplnil. „Kentucky mám moc rád – a to nejen proto, že jsem zde opět zvítězil!“ zmínil Michael Jung.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.

Zdroj: www.fei.org




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE