reklama 11C

Evropa zvítězila nad USA v Riders Masters Cupu

ikonka

V Paříži se o závěr sobotního programu 2. prosince postarala soutěž Riders Masters Cup. Jednalo se o dvoukolovou soutěž pro deset jezdců, kteří byli rozděleni do dvou týmů po pěti. V souboji mezi Evropou a USA se nakonec radovali evropští zástupci…
03.12.2017 08:17  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

V této dvoukolové soutěži proti sobě závodili vždy dva jezdci, přičemž vítěz získal v rámci prvního kola jeden bod. Evropští jezdci si připsali jednobodovou výhodu už po prvním kole a čekalo se na výsledky toho druhého. Tak již jezdci obdrželi za vítězství v duelu rovnou dva body. Zatímco v prvním kole čekal na jezdce parkur 150 centimetrů vysoký, v druhém kole byl o 5 centimetrů nižší. Jezdci tak mohli více riskovat a snažit se o ještě rychlejší jízdu.

Evropa si i během druhého kola připsala na konto tři vítězství, tedy šest bodů. Jezdci Kevin Staut, Maikel van der Vleuten, Gregory Wathelet, Jos Verlooy a Lorenzo de Luca tak celkem obdrželi 9 bodů a stali si vítězi.

Za tým Spojených států amerických nastoupili Devin Ryan, Chloe Reid, Laura Kraut, Reed Kessler a Lauren Hough. Tento tým si připsal v každém kole dvě vítězství, nicméně celkový součet šesti bodů je zařadil na druhou příčku.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE