reklama 11B

Equivet rozdává dárečky ještě před Vánocemi

ikonka

/PR článek/ Prodejna jezdeckých potřeb Equivet děkuje všem svým zákazníkům za přízeň. Spolu s poděkováním také naděluje dráky! Ke každému nákupu v prodejně Equivet nad 1000 Kč získáte zcela ZDARMA lehkou stájovou ohlávku...
29.11.2017 14:55  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

 
Ohlávek ve stáji není nikdy dost. V Equivetu se proto rozhodli darovat Vám krásnou, praktickou a stylovou ohlávku ZDARMA jako dárek. Ohlávku si můžete vybrat ze 4 barev a velikostí Pony, Cob a Full. 
 
Dále v prodejně Equivetu naleznete velké množství kvalitních produktů pro koně i jezdce za příznivé ceny, jako jsou např. uzdečky, ohlávky, masky proti hmyzu, deky na koně, sedla, rajtky , jezdecké helmy, ale i potřeby pro úspěšný chov koní. V nabídce je kompletní vybavení boxů a stájí, elektrické ohradníky, ale také výrobky pro pasení a výživu koní (granule pro koně, solné a sladké lizy, apod.). Pro Váš široký výběr je neustále doplňováno zboží o nové produkty z nejnovějších kolekcí prověřených dodavatelů. 
 
Velmi rádi Vám s výběrem vhodných potřeb pro Vašeho miláčka poradí zaměstnanci Equivetu.
 
Pozor! Nejste si jisti výběrem vhodného Vánočního dárku? Nevadí, v Equivetu Vám pomůžou. Pořiďte si populární dárkový poukaz a nechte vybrat přímo obdarovávaného. Možnost zakoupení dárkových poukazů v různé hodnotě pro nákup zboží v e-shopu i kamenné prodejně.
 

Více se dozvíte na webu www.equivet.cz




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE