reklama 11A

Equiservis oslavil 25. narozeniny

ikonka

/PR článek/ Pokud jste v sobotu, 22. září, navštívili některou z prodejen Equiservis, stali jste se součástí narozeninové oslavy. A opravdu bylo co slavit – během těch 25 let prošla firma Equiservis obrovskými změnami…
24.09.2018 16:05  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

 
Z pojízdné prodejny, sídlící ve starém Fordu Tranzit, se kterou Standa Hakr objížděl závody, přes maringotku na zahradě, první opravdovou kamennou prodejnu na pražském Smíchově, až po současné tři pobočky, které zaměstnávají více než 60 lidí a fungují na prodejní ploše skoro 3000 m2.
 
„To, kam se firma během těch let rozrostla, stále ještě překvapuje i samotného jejího zakladatele. Nic z toho by ale nebylo možné bez skvělého týmu lidí, kteří jsou nebo byli součástí „rodiny“ Equiservis. A samozřejmě také bez vás – našich věrných zákazníků. Mnoho z vás je s námi od úplného začátku a věřte, že vaše přízeň je to, co nás žene kupředu. Děkujeme a těšíme se na dalších společných 25 let,“ uvedli zástupci společnosti Equiservis.
 
V rámci narozeninového dne zákazníci mohli na všech pobočkách nakoupit se slevou a zapojit se do soutěže, v níž hlavní výhrou byl poukaz na nákup v hodnotě 25.000 Kč. Šťastnou vítězkou se stala paní Pavlína S., která nakoupila na brněnské pobočce. 
 
/PR článek Equiservis/



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE