reklama 11D

Emmě de Moussac se dařilo při CSIYH v Lieru

Česká reprezentantka Emma Augier de Moussac závodila ve dnech 16. – 18. červa na mezinárodních skokových závodech v Lieru. Nejlepší výkony podávala v soutěži pro mladé koně při CSIYH, když s Gradetty podávala stabilní a vydařené výkony…
19.06.2017 10:26  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Na nejlepší umístění dosáhla Emma Augier de Moussac s klisnou Gradetty již během pátečního dne. V uzavřené soutěži pro šestileté koně se v dvoufázovém skákání dostaly na výborné druhé místo. Na start se ten den postavila necelá čtyřicítka závodníků.

S touto klisnou Emma Augier de Moussac podala výborné výkony i další dny. Ani v sobotu totiž nechybovaly a v soutěži na čas obsadily pěkné deváté místo. Zároveň se v nedělním finále probojovaly po bezchybné jízdě i do rozeskakování. Tam nakonec dokončily sedmnácté.

Emma Augier de Moussac se dařilo i se sedmiletým Brighton Bay, když si jízdou bez trestných bodů zajistili v soutěži na čas třináctou příčku. Jeden úspěšný start pak přidala jezdkyně i s Bellou Brown, a to v soutěži 140 centimetrů vysoké. Jejich výkon stačil na deváté místo.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE