reklama 11B

Emma de Moussac zajela GP v Kronenbergu s chybou

ikonka

Česká reprezentantka Emma Augier de Moussac se představila během nedělního programu 15. dubna při mezinárodních skokových závodech v Kronenbergu také v Grand Prix. S klisnou Diva si tentokrát připsala 4 trestné body za jedno shození…
15.04.2018 17:52  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

V Kronenbergu se během nedělního dne odjela také vrcholná Grand Prix, která se jela na parkuru 145 centimetrů vysokém. Česká reprezentantka Emma Augier de Moussac sedlala klisnu Divu a bohužel se tentokrát neprobojovala do rozeskakování. V základním kole si totiž připsala na konto 4 trestné body po jedné skokové chybě.

Tato česká zástupkyně se však dostala i do elitní desítky, a to s klisnou Homey. V soutěži určené pro pětileté a šestileté koně při CSIYH1* získala právě desáté místo. Parkur 115/125 centimetrů vysoký se jel jako dvoufázové skákání a česká dvojice dokončila obě části bezchybně.

Druhé české reprezentantce Charlottě Augier de Moussac se dařilo více během sobotního dne, když si na konto připsala i bezchybný parkur. V tom nedělním totiž s koněm Fenomeen chybovala. Jednalo se o Grand Prix jedoucí se v rámci CSI1*, přičemž na účastníky čekaly překážky 130 centimetrů vysoké.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE