reklama 11D

Emma de Moussac vítězkou Ladies GP ve Vejeru

V neděli 19. března skončila ve španělském Vejer de la Frontera Sunshine Tour 2017. Emma Augier de Moussac získala zlatou příčku v Ladies GP s Copiou. Jezdkyně startovala i v hlavní soutěži Grand Prix spolu s Divou.
19.03.2017 19:20  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Další výborný úspěch ze Sunshine Tour si odvezla Emma Augier de Moussac, když v sedle Copii nastoupila do soutěže Ladies GP. Tato soutěž byla vypsána jen pro ženské startovní pole. Překážky byly vysoké maximálně do 140 cm a konkurenci české reprezentantky tvořilo 54 dvojic. První a druhé místo v této soutěži dělilo pouhých 6 setin vteřiny. Těsné vítězství patřilo k naší radovsti české dvojici. I poslední den tak v areálu zněla česká hymna.

Do zlatého hřebu pátého týdnu Sunshine Tour 2017 nastoupilo celkem 45 jezdců. Českou republiku v Grand Prix zastupovala Emma Augier de Moussac v sedle Divy. Do rozeskakování se probojovalo pouze 8 dvojic. Česká reprezentantka si však připsala 4 trestné body hned v základním parkuru, a tím pro ni soutěž skončila. Její výsledek stačil na 20. pozici ve výsledkové listině. Vítězem Grand Prix se stal britský jezdec Guy Williams s koněm Depardieu Van T Kiezelhof.

Charlotte Augier de Moussac se dnes bohužel nedařilo. S Bella Brown startovala v soutěži střední tůry. Z parkuru 145 cm byla ale vyloučena.  

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE