reklama 11C

Emma de Moussac bezchybná na úvod CSIO v Dublinu

ikonka

Výborný úvod na mezinárodních skokových závodech CSIO5* v Dublinu se podařil jediné české zástupkyni, kterou na těchto závodech máme. Emma Augier de Moussac totiž absolvovala středeční soutěž dne 8. srpna bez trestných bodů…
09.08.2018 09:57  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Česká jezdkyně Emma Augier de Moussac startovala úvodní den na mezinárodních závodech s klisnou Diva, a to na parkuru 150/160 centimetrů vysokém. Díky bezchybnému základnímu kolu se česká dvojice v silné konkurenci kvalifikovala i do rozeskakování. To se podařilo méně jak polovině startovního pole.
 
V rozeskakování pak česká jezdkyně inkasovala celkem 8 trestných bodů za dvě shození, což ji zařadilo na konečné 18. místo ve výsledkové listině. Celkem deset jezdců totiž zopakovalo bezchybnou jízdu i napodruhé, a tak se právě mezi nimi rozhodovalo o vítězi. Domácí Irové nastoupili již během úvodního dne v silné sestavě, o čemž svědčí samotné výsledky. V elitní pětici se totiž objevila čtyři irská jména.
 
Česká reprezentantka Emma Augier de Moussac se představí na startu i ve čtvrtek. S Divou bude opět soutěžit v parkuru při CSIO5*. Konkrétně se jedná o závěrečnou čtvrteční soutěž, která bude opět 150-160 centimetrů vysoká. Výsledky ze soutěže se budou jezdcům počítat do Longines žebříčku.
 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




Štítky: CSIOskokyDublin
reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE