reklama 11C

Emma Augier de Moussac míří do Opglabbeeku

ikonka

V belgickém areálu v Opglabbeeku pokračují závody i nadcházející týden. Zatímco vrcholná Grand Prix se pojede v neděli 22. dubna, mladí koně se na startu poprvé ukáží již ve čtvrtek 19. dubna. Na startu budeme mít českou jezdkyni Emmu de Moussac...
16.04.2018 20:43  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Česká zástupkyně Emma Augier de Moussac se o uplynulém týdnu představila s několika svými svěřenci v Kronenbergu, s klisnou Diva nechyběla ani na startu závěrečné Grand Prix. Nyní vyráží na další závody, kterými je tentokrát belgický Opglabbeek. Sedlat bude další ze svých mnoha svěřenců.

Na tomto skokovém mítinku ji budeme moci vidět jak v sedle mladých koní při CSIYH1*, tak i v sedle jejich zkušenějších koní při CSI2*. Jednat by se mělo o trojici koní, kterými budou Brighton Bay, J.C.S. Chacco Dia a také Kanonja.

 Z mladých koní bude sedlat Emma Augier de Moussac své dvě naděje, a to koně Hind a Homey. S nimi by se měla postavit na start od čtvrtečního dne.

Závodů se bude účastnit i její sestra Charlotte Augier de Moussac, která je přihlášena s dvojicí svých svěřenců. Pravidelně se v poslední době prezentuje s koňmi Fenomeen a Jules Verne DB. Jinak tomu nebude ani tentokrát.

 

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE