reklama 11A

Dvě české výhry na CAI v Ksiaz Walbrzych

ikonka

Čeští reprezentanti Radek Nesvačil a Petr Novák se ve dnech 27. – 30. září účastnil mezinárodních závodů spřežení v polském Ksiaz Walbrzych. V málo obsazených mezinárodních zkouškách při CAI2* jsme se dočkali dvou českých vítězství…
06.10.2018 10:53  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Český reprezentant Radek Nesvačil startoval v soutěži CAI2*, kde představil své čtyřspřeží. Jednalo se o poslední start tohoto českého zástupce v letošní sezoně, v němž se českému jezdci dařilo.

V závodě Radek Nesvačil potvrdil, že jeho silnou stránkou je maraton. V něm totiž předvedl s přehledem nejlepší výkon a získal výrazný náskok na své soupeře. Velice dobře si vedl i v závěrečném parkuru, kde inkasoval jako jediný startující pouze jednociferný výsledek trestných bodů.

V součtu si Radek Nesvačil připsal 185,58 trestných bodů a se slušným náskokem zvítězil. V této kategorii startovali pouze další dva účastníci, oba však zapsali více jak 200 trestných bodů.

Ještě méně startujících nastoupilo na start soutěže CAI2* určené pro dvojspřeží. Ve dvoučlenném startovním poli jsme měli také českého zástupce, a to Petra Nováka. Ten si nakonec zajistil vítězství díky dobrému projevu v maratonu, kde se mu dařilo o dost lépe než jeho soupeřovi. Celkový výsledek 211,75 trestných bodů nakonec stačil českému jezdci na vítězství.

 

výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE