reklama 11B

Dvě česká vítězství při pátečním CSI Linz

ikonka

Hned dvakrát zněla v pátek 20. dubna jezdeckým areálem v rakouském Linzi hymna České republiky. Pro vítězství si dojel v soutěži pro šesti- a sedmileté koně Kamil Papoušek. V Junior Tour pak nenašla přemožitele Sofie Najmanová…
20.04.2018 20:38  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

V konkurenci čtyř desítek koní nenašel přemožitele v páteční zkoušce určené pro šesti- a sedmileté koně při CSIYH1* Kamil Papoušek. Český jezdec v této soutěži sedlal na překážkách vysokých 125/135 cm koně Mister Star VD Zandhoeve. Česká hymna zněla v Linzi také díky Sofii Najmanové. Ta se představila v rámci Junior Tour na parkuru s výškou překážek 130 cm, kde zvítězila v sedle koně Pass Away .

Českým jezdcům se dařilo i v dalších soutěžích, kde posbírali hned několik předních umístění. V Silver Tour při CSI2*, kde překážky měřily 135 cm, si pro osmou příčku dojel Ondřej Zvára spolu s koněm Tual Blue. Další osmé místo si stejný jezdec připsal ve Small Tour při CSI1*, kde na překážkách vysokých 120 cm sedlal koně Monte Cristo. Ve stejné zkoušce se ale více dařilo Nikole Bielikové, když si dojela pro šestou příčku spolu s Sheelou. V závěrečné soutěži pátečního programu Big Tour při CSI1* se nejvíce dařilo Aleně Gasperl, která získala pro českou vlajku šestou příčku. Česká reprezentantka sedlala na parkuru vysokém 130 cm koně Cassius Clay 29.

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE