reklama 11C

Dvě Češky vyráží na CSI4* do Poznani

ikonka

V polské Poznani se ve dnech 7. – 10. června konají mezinárodní skokové závody, a to až po úroveň CSI4*. V rámci těchto soutěží budeme mít na startu dvojici českých jezdkyň, které budou prezentovat sedm svých koní na různých stupních obtížnosti…
04.06.2018 16:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Za Českou republiku nastoupí na start úspěšná reprezentantka Emma Augier de Moussac. Ta bude mít v nejtěžší kategorii při CSI4* k dispozici dva koně, a to valacha Brighton Bay a klisnu Divu. Dalšího koně pak má nahlášené do soutěží pro mladé koně při CSIYH1*.

Sledovat výkony Emmy Augier de Moussac budeme moci také v kategorii pro šestileté koně, kde se představí s klisnou Homey.

Ještě o jednoho koně více má na tyto závody nahlášené mladá juniorská jezdkyně Sára Vingrálková. Teprve šestnáctiletá česká reprezentantka se při CSI4* ukáže se svými dvěma koňmi, kterými budou klisna Celana Z a hřebec Oscar des Fontaines.

Dále má Sára Vingrálková nahlášeného jednoho koně do CSI1*, a to Kas-Siniho DC. Podobně jako Emma Augier de Moussac pak bude závodit i s šestiletým svěřencem při CSIYH1*, a to valachem Camparo.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE