reklama 11D

Dubnový termín celostátní konference SCHČT 2018

ikonka

Ve čtvrtek 26. dubna 2018 od 12.00 hodin by se měla uskutečnit v zasedací místnosti ČZA Humpolec (ul. Školní 764) celostátní konference SCHČT. Na programu je mj. řešení ekonomické situace SCHČT a dovolení členů orgánů SCHČT…
31.03.2018 00:56  |  Rubrika: Chov  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Zástupci tzv. humpoleckého předsednictva SCHČT publikovali pozvánku na stránkách www.ctsvaz.cz, kde taktéž připomínají, že do 31. 3. 2018 je třeba zaplatit členské příspěvky na rok 2018. 
 
„V letošním roce je dodržení této lhůty obzvlášť důležité vzhledem k insolvenčnímu ohrožení svazu. V této souvislosti je třeba odsoudit doporučení k neplacení těchto členských příspěvků publikované (a nepodepsané) na stránkách www.schct.cz,“ uvádí se v příspěvku na webu www.ctsvaz.cz.
 
V odkazovaném článku na www.schct.cz, kde své názory a komentáře publikují zástupci tzv. jihlavského předsednictva SCHČT, je uvedeno, že: „V souvislosti s pokračující insolvencí je jen na samotných členech, jak se postaví k úhradě členských příspěvků pro rok 2018, kdy v takovém případě budou vaše členské příspěvky použity na poměrné uspokojení věřitelů a snížení předlužení spolku, které je jednoznačné. Lze pouze doporučit, aby chovatelé vyčkali s platbou příspěvků až do konečného vyřešení insolvenčního řízení. Dle finančního řádu je stanoven dodatečný termín pro platbu členských příspěvků. Celý kalendářní rok jste stále členové spolku i přes pozdní platbu.“
 
Kritická situace ve SCHČT tak bohužel pokračuje i nadále a členové tohoto spolku se nyní musí rozhodovat, zda prodloužením členství a zaplacením členského poplatku podpoří alespoň naději na další existenci SCHČT, či nikoliv. 



Štítky: SCHČT
reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE