reklama 11A

Druhý Pohár národů Divize 1 se pojede v La Baule

ikonka

Západofrancouzské La Baule je každoročním dějištěm pětihvězdových závodů CSIO. Ty letošní se konají ve dnech 17. – 20. května. Nedílnou součástí je Pohár národů počítaný do evropské Divize 1. Ten je na programu poněkud netradičně v neděli.
16.05.2018 16:59  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
Podruhé pojedou letos národní týmy zařazené do nejsilnější evropské Divize 1 o body do seriálu Poháru národů. Soutěž se odehraje v La Baule v rámci CSIO5*, které se koná ve dnech 17. – 20. května. 
 
Podle nového formátu, který vydala FEI na přelomu sezon je soutěž družstev na programu v neděli 20. května, tedy jako absolutní vrchol mítinku. Velká cena se naopak pojede v pátek, což býval tradiční den pro Nations Cup.
 
Do Francie vyslala svůj tým Brazílie, dále Irsko, Kanada, Německo, Nizozemí, Španělsko a Švýcarsko a chybět nemůže ani domácí celek. Navíc se jako jednotlivci představí jezdci Švédska, Belgie, Japonska, USA, Velké Británie či Mexika.
 
První letošní kolo Poháru národů se konalo v Šamoríně, kde zvítězili Švýcaři. Komu se bude dařit v La Baule, můžete sledovat na webu ZDE



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE