reklama 11B

Druhé vydání Jezdeckého zpravodaje 2017 již brzy!

Již pár dnů zbývá do vydání dalšího čísla Jezdeckého zpravodaje. Právě probíhají poslední přípravy již druhého vydání Jezdeckého zpravodaje v roce 2017, což je bulletin o koních a jezdectví, který od loňského roku vydává společnost Equinet s.r.o….
17.02.2017 09:57  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Hlavním tématem je tentokrát Vozatajský Zimní Jezdecká pohár ČJF, který zahájil další ročník na konci lednaHradištku u Sadské a dále pokračoval závody ve Slatiňanech.

Dále se Jezdecký zpravodaj věnuje i skokové části Zimního Jezdeckého poháru ČJF, jehož úvodní dvě kola mají stejné místo pořádání, a to Hradištko u SadskéDále jsme zmínili také úspěchy Aleše OpatrnéhoLublinu a dalších osm kratších zpráv.

Ze světového dění se budete moci dočíst poslední novinky ze Světového poháru, a to jak ve skocích, drezuře a spřežení, tak i voltiže. Vynechána pak není zmínka ani o Czech Snow Polo Masters, které se letos již počtvrté konalo ve Špindlerově Mlýně. Zmíněny jsou i důležité akce během března, a to nejen v čele s Jezdeckým festivalem.

Nevěříte, že toto vše se vejde na pouhé dvě strany formátu A4 včetně několika poutavých fotografií? Pak se přesvědčte osobně již 20. února, kdy by mělo nové číslo Jezdeckého zpravodaje spatřit světlo světa!

Klikněte na www.jezdeckyzpravodaj.cz a podívejte se na předešlá vydání Jezdeckého zpravodaje. Na stejné adrese posléze najdete i toto vydání!




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE