reklama 11D

Druhé skokové kolo ZJP ČJF 2017 zamíchalo pořadím

Parkurová část Zimního Jezdeckého poháru České jezdecké federace 2017 měla na programu v sobotu 18. února druhé kolo z celkových pěti (vč. finále v Lysé nad Labem). Pořadí se po něm velmi zamíchalo. Velkou túru nově vede Miloslav Příhoda...
19.02.2017 20:19  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Ten totiž v obou dvou kolech skončil druhý a s 38 body se posunul před Andreu Halíkovou, jež nyní 35 bodů. Na třetí místo se díky 27 bodům vyhoupla Kateřina Zigová. O jeden bod méně Tereza Mücková. Dvakrát bodoval ještě Petr Vančura, ale ten je s 19 body až za pátou Denisou Vegrichtovou. K tomuto umístění stačilo sobotní vítězství v soutěži velké túry Zimního Jezdeckého poháru ČJF na stupni obtížnosti S* (125 cm).
 
Dvacet bodů Denisa Vegrichtová také v malé túře (L*, 125 cm). V tomto případě to ovšem stačilo jen na 7. řádek žebříčku jezdců. O jediný bod před je Miloslav Příhoda a stejný rozdíl od něj pátá Ulrika Kopřivová. K původním 16 bodům přidala Kateřina Zigová dalších osm a dostala se tak na 4. místo. Třetí je s 25 body Petr Vančura. Na druhé místo klesla Andrea Halíková poté, co v druhém kole získala jen 9 bodů. Do vedení se dostala Tereza Mücková, která aktuálně 37 bodů. tak osmibodový náskok před Halíkovou.
 
Kompletní žebříčky najdete na adrese www.jezdeckypohar.cz, kde se také můžete přihlásit k odběru novinek prostřednictvím e-mailu o všech seriálových závodech.



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE