reklama 11A

Drezurnímu žebříčku nadále vévodí Isabell Werth

ikonka

Na rozdíl od aktuálního světového žebříčku v parkurovém skákání a všestrannosti v případě drezury po aktualizaci k 30. dubnu ke změně vedoucího jezdce nedošlo. Bodování nadále vévodí německá dvojice Isabell Werth a Weihegold OLD.
10.05.2018 13:45  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Isabell Werth a Weihegold. Foto: Lizz Gregg
 
Německá reprezentantka Isabell Werth v sedle Weihegold zvítězila ve finále Světového poháru 2017/2018, čímž si upevnila svoji pozici světové jedničky, respektive pozici nejlepší drezurní dvojice světa. V TOP10 je Němka ještě se dvěma koňmi. Na třetí příčce je s Emiliem a šesté místo jí patří s Donem Johnsonem.
 
Druhé místo drží po poslední aktualizaci Američance Lauře Graves s Verdadem a vycházející hvězda Cathrine Dufour z Dánska s Atterupgaards Cassidy je čtvrtá.  
 
V nejlepší desítce světa jsou ještě další jezdci z Německa. Sönke Rothenberger (Cosmo) je na pozici číslo pět, Dorothee Schneider (Sammy Davis) je sedmá. Deváté místo patří Helen Langehanenberg s Damsey a desátá je Jessica von Bredow-Werndl (Unee BB). Zastoupení má i Švédsko, zásluhou Patrika Kittela s Dejou na osmém místě. 
 
Nejlepší česká dvojice Pavla Rubíčková a Xangai si o deset příček polepšila. Momentálně je na pozici číslo 225. 
 

Celý žebříček si můžete prohlédnout ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE