reklama 11C

Drezurní pohár národů v Rotterdamu pro Holanďany

ikonka

Během mezinárodních skokových závodů CSIO5* v Rotterdamu se konaly souběžně také drezurní závody CDIO5*. I jezdci v této disciplíně bojovali v soutěži Pohár národů. Výsledky se počítaly ze tří soutěží, přičemž pro prvenství si dojeli Holanďané…
24.06.2018 21:40  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Přestože holandský tým vedle od prvního dne, konečné prvenství bylo nakonec velice těsné. V součtu si totiž nizozemský tým ve složení Hans Peter Minderhoud, Emmelie Scholterns, Edward Gal a Madeleine Witte-Vrees připsali 20 trestných bodů. To bylo o pouhý bod méně než v případě druhého Švédska.

Především švédská zástupkyně Juliette Ramel si proti úvodní úloze a desáté příčce velice polepšila, když v Grand Prix Special skončila třetí. Nejlepší výsledky tomuto týmu přinesl Patrik Kittel, který skončil v soutěži Grand Prix třetí a v Grand Prix Freestyle obsadil druhou pozici.

Naopak holandským nejlepším jezdcem se v rámci těchto závodů stal Edward Gal. Ten s koněm Glock´s Zonik N.O.P. zvítězil jak v soutěži Grand Prix, tak i v sobotní Grand Prix Freestyle.

Jezdcům se započítávaly body do soutěže ze soutěže Grand Prix, následně se dva jezdci účastnili Grand Prix Special a dva nastoupili do soutěže při Grand Prix Freestyle.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.  




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE