reklama 11A

Drezurní Světový pohár 2018/2019 čítá deset kol

ikonka

V říjnu startuje Světový pohár v drezuře zařazená do bodování Západoevropské ligy FEI. První závody ze série ročníku 2018/2019 se odehrají v Herningu v Dánsku ve dnech 17. – 21. října. Následovat bude dalších devět kol a finále…
09.10.2018 16:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
První kolo loni ovládla Dánka Cathrine Dufour s Atterupgaards Cassidy. Foto: FEI / Everhorsephoto.com
 
Herning je, stejně jako v loňské sezoně, prvním místem, kde se pojede drezurní Světový pohár Západoevropské ligy. O dva týdny později se bude závodit v Lyonu ve Francii a s odstupem dalších dvou týdnů se bude konat třetí kolo ve Stuttgartu (GER). 
 
Čtvrté kolo bude hostit Madrid (ESP) ve dnech 22. – 25. listopadu. Během prvního prosincového víkendu se pojede popáté, a to v Rakousku v Salzburgu. Před Vánoci se tradičně bude konat tradiční mítink v londýnské hale Olympia a těsně před koncem roku se bude závodit v Mechelenu (BEL). 
 
Po téměř měsíční přestávce čeká jezdce zastávka v Amsterdamu. Termín je 24. – 27. ledna. Následovat bude v polovině února devátý závod v Neumünsteru (GER), po kterém přijde znovu měsíční pauza. Desátý mítink je na programu CDI-W v s´Hertogenbosch.
 
Finále se uskuteční ve švédském Göteborgu ve dnech 3. – 7. dubna.
 

Více k drezurnímu Světovému poháru je ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE