reklama 11C

Drezurní FEI žebříček stále v rukou Isabell Werth

ikonka

Na konci listopadu došlo k dalšímu sečtení výsledků a jejich započtení do mezinárodního žebříčku FEI. V drezuře se na prvním místě neustále drží německá jezdkyně Isabell Werth. Několika jezdcům se podařilo výrazně posunout kupředu…
04.12.2017 14:39  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

V rámci elitní dvacítky nyní figurují dvě jezdkyně, které původně nepatřily ani mezi nejlepších 80 jezdců světa. Výrazný posun zaznamenala především Španělka Beatriz Ferrer-Salat, která se díky svým výborným výkonům v předešlém měsíci posunula z 299. pozice na aktuální šestnácté místo. Na výborné výkony dosáhla s koněm Delgado.

Výrazněji se posunula také německá jezdkyně Jessica von Bredow-Werndl (Unee BB). Ta si polepšila o 75 míst, když místo 86. příčky jen těsně nefiguruje v elitní desítce. Naopak nově se do elitní desítky dostala jiná Němka, a to Dorothee Schneider (Sammy Davis Jr.). Ta poskočila z původně sedmnácté pozice na osmé místo.

V čele je neustále Isabell Werth společně s Weihegold OLD, a to s 2970 body na svém kontě. Tato jezdkyně je zároveň také třetí s Emiliem 107, s nímž si tak proti říjnu o jednu pozici polepšila. V elitní desítce figuruje poté ještě jednou, a to na šesté příčce za výkony s Donem Johnsonem FRH. Druhé místo si udržela Sönke Rothenberger a Cosmo 59 se ziskem 2586 bodů.

Nejlepší českou jezdkyní je aktuálně Pavla Rubíčková, která s koněm Xangai figuruj na 249. místě světového žebříčku. Na svém kontě má česká dvojice celkem 1153 bodů. O této jezdkyni se navíc dozvíte již brzy i další zajímavé informace, neboť s ní chystáme rozhovor.

Kompletní FEI žebříček naleznete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE