reklama 11C

Drezura sobě aneb galavečer ve Vigvamu Němčice

Drezurní komise ČJF zve všechny jezdce, majitele koní, rodiče a další příznivce drezury na 1. ročník drezurního galavečera nazvaného „Drezura sobě“. Ten se koná v sobotu 14. února 2015 od 18.00 hod v areálu Vigvam resort Němčice u Kolína...
29.12.2014 10:10  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D
Právě uvedený areál (www.vigvam.cz) bude v roce 2015 pořadatelem 2. ročníku Šampionátu ČRsenioři a mladí jezdci.
 
 
„Galavečer jsme pojali trochu netradičně a pokusíme se vytvořit zcela jinou atmosféru, než na jakou jste byli zvyklí na tradičních plesech. Název ‚Drezura sobě‘ není náhodný a na celém večeru se podílejí ‚drezuráci‘, které vídáte na našich obdélnících,“ uvedla manažerka drezurní komise ČJF Renata Habásková.
 
Hlavním bodem večera bude samozřejmě vyhlašování TOP jezdců všech kategorií, včetně paradrezury. „Nechceme Vám podsouvat náš názor na pořadí, a tak jsme se rozhodli vyhlásit TOP 10 seniorů, TOP 5 mladých jezdců, starších juniorů, mladších juniorů a dětí. Dále pak TOP 10 jezdců mladých koní a TOP 8 paradrezurních jezdců. Oceníme také vítěze všech kategorií Šampionátu ČR a vítěze ČDP. V doprovodném programu se vám představí kolektiv jezdců z SCM, kteří předvedou kolekci značky Litex for Riders,“ prozradila Renata Habásková.
 
To vše se bude odehrávat ve Velkém sále za doprovodu plesové kapely. Celým večerem bude provázet moderátor a drezurní jezdec Honza Zamec, který určitě přidá i nějakou písničku ze svého repertoáru
 
V areálu Němčice se nachází největší dřevěný Vigvam na světě, ve kterém se o zábavu bude starat DJ se svou diskotékou, která bude obohacena o Karaoke. Po skončení hlavního programu ve Velkém sále bude pokračovat hudební program, který prostor jak k tanci, tak k přátelským diskusím nad sklenkou dobrého vína
 
Není třeba spěchat domů, ani si odpírat dobré víno, neboť Vigvam resort Němčice nabízí ubytování ve dvou a třílůžkových pokojích. Ti, kteří mají rádi dobrodružství, mohou využít ubytování v železničních vagónech „Orient Expresu“. Každé kupé disponuje dvěmatřemi lůžky. Rezervace ubytování: na telefonním čísle 773797800. Uvedete-li heslo „drezura“, cena ubytování včetně snídaně bude 550,- /osobu v penzionu a 450,- /osoba v Orient Expressu.
 
V restauraci bude za standardní ceny připraveno např.: rožněné šunkové prasátko, domácí gulášek, kančí řízečky nebo jablkový závin a mnoho dalších dobrot.
 

Vstupenky

Velký sál: místa k sezení u 5ti10ti místných stolů
 1. – 3. řada stolů: Cena 350,- /osoba + zdarma vstupenka Vigvamstání
 4. – 5. řada stolů: Cena 300,- /osoba + zdarma vstupenka Vigvamstání
 
Salonek za hlavním sálem: velký společný stůl pro 15 osob
Cena 250,- /osoba + zdarma vstupenka Vigvamstání
 
Vigvam: místa k sezení u 6ti místných stolůpřízemí nebo patro nad tanečním parketem
Cena 250,- /osoba + zdarma vstupenka hlavní sálstání
 
Stání: vstupenka platná pro hlavní sál i Vigvam 
Cena 150,- /osoba
 
Vstupenky objednávejte na: drezurniskoleni@seznam.cz, informace na tel: 602 32 40 62. V ceně vstupenky je Welcome Drink.
 
Zdroj: www.cjf.cz



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE