reklama 11C

Devět závodů v ČR zapsáno do kalendáře FEI 2019

ikonka

V kalendáři Mezinárodní jezdecké federace FEI je pro rok 2019 zapsáno devět závodů, které se budou konat v České republice. K tradičním akcím přibyly vytrvalecké závody CEI v Budislavicích. V plánu jsou také tři mítinky Světového poháru.
05.09.2018 19:16  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Prvními mezinárodními závody v sezoně 2019 bude CSIOdJY, CSIP, CSIYH ve Zduchovicích, jež se bude konat ve dnech 24. – 28. dubna. Ve stejném termínu se odehraje také Rudolfův pohár, tedy vozatajské CAI v Kladrubech nad Labem.
 
V květnu se sjedou reiningoví jezdci do Kozlovic na CRI3* pro seniory, juniory a mladé jezdce. První červnovou sobotu se poběží vytrvalecké CEI v Budislavicích. Vypsané budou soutěže na 80 a 120 km pro seniory i juniory a mladé jezdce.
 
Termín parkurového Světového poháru CSI3*, CSIJ, CSIU25 a CSIYH v Olomouci připadl pro příští sezonu na 19. – 23. června. O stejném víkendu se pojede drezurní Světový pohár v Brně, připraveny budou úlohy v rámci CDI3* a CDIP,ch,J,Y. 
 
Frenštát ožije voltižními soutěžemi CVI jedno až tříhvězdové úrovně o týden později. První srpnový víkend bude patřit kočárům, a to tradičním CAI3* se Světovým pohárem čtyřspřeží v Nebanicích. Zapsaný je do kalendáře FEI také listopadový mítink CSI3* a CSI5* v Praze.
 
Termín FEI pro zápis do kalendáře je 30. září. Kompletní přehled MZ 2019 najdete ZDE



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE