reklama 11D

Devadestátka EquiTV ze sobotního programu JF 2018

ikonka

Jezdecký festival na výstavišti v Lysé nad Labem nabídl divákům velmi pestrý program. V dopoledních hodinách probíhaly drezurní soutěže. V odpoledním bloku diváci mohli obdivovat další estetickou jezdeckou disciplínu, kterou je voltiž…
24.03.2018 23:57  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

PODÍVEJTE SE NA DEVADESÁTKU EQUITV TADY!

 

Ve volné sestavě na úrovni Intermediate I se sešla velmi vyrovnaná konkurence, a tak čtvrté místo obsadila s rozdílem pouhých 42 tisícin procenta od bronzové příčky Anna Mikolášová s koněm Colet. Filip Minařík se Stormem II pro změnu neměl daleko k druhému místu. Zatímco jeho výsledek byl 67,5 %, Petra Balnarová s koněm Finch Brano Group obdržela od rozhodčích známku 67,841 %.
 
Vítězkou se stala nakonec Anna Reinbergerová v sedle svého speciálně zbarveného koňského svěřence s příznačným jménem Special Coloured. V nejnáročnější kategorii Grand Prix, která se taktéž jela jako kür neboli volná sestava s hudebním doprovodem, se představila pouze Vanda Bělinová v sedle Conelly.
 
Odpoledne diváci mohli sledovat voltižní soutěže. Asi nejatraktivnější částí byla kategorie skupin, jichž dorazilo do Lysé celkem pět. Krásné vystoupení předvedli zástupci Tělovýchovné jednoty Frenštát. Přesto nedosáhli zdaleka na tak vysoké známky, jako reprezentanti Jezdeckého klubu voltiž Albertovec. Tato skupina se ostatně chystá k účasti na Světových jezdeckých hrách v Tryonu, a tak není divu, že s téměř 8bodovým ziskem odskočila svým soupeřům tzv. o parník. 



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE