reklama 11A

Devadesátka EquiTV ze skokové Ceny města Olomouce

ikonka

Areál Equine Sport Centra v Olomouci ožil během posledního květnového víkendu parkurovými závody. V neděli 27. května byl na programu jejich vrchol – Cena města Olomouce, z které vám přinášíme Devadesátku EquiTV.
29.05.2018 19:11  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

DEVADESÁTKU EQUITV Z CENY MĚSTA OLOMOUCE SLEDUJTE ZDE

V neděli 27. května se v Equine Sport Centru v Olomouci konala tradiční parkurová Cena města Olomouce.  Její překážky dosahovaly výšky do 140 centimetrů a na start přilákala bezmála třicet dvojic.

Pravidelnými účastníky olomouckých mítinků jsou reprezentanti Slovenska. V rozeskakování nejvyšší soutěže měli tentokrát dvě želízka v ohni. Jedním z nich byl Ján Cigán mladší, který si s Flinstonem nakonec po jednom shození dojel pro páté místo. Chybu zaznamenal také Marek Klus, jenž sedlal Crada von Wichenstein. Zvolil ovšem svižné tempo a dojel tak čtvrtý.

Další slovenskou dvojicí v rozeskakování byla Barbora Sokolová s Reynou Wavo. Ta procválala cílem v nejlepším čase, jenže si dovezla čtyři trestné body a spokojit se tak musela s třetím místem. Druhou nulu v rozhodující jízdě si zapsal další ze Slováků Igor Šulek. S koněm Wavo Chicca dosáhl času 41,42 sekundy, což stačilo na druhé místo.

Vítězem se stal Zdeněk Žíla, který s Vanillou zopakoval bezchybný výkon i v rozhodující časti, a navíc byl o půl sekundy rychlejší než druhý Igor Šulek.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE