reklama 11A

Devadesátka EquiTV ze sedmého kola GCL v Cannes

ikonka

Global Champions League se konala během druhého červnového víkendu už posedmé. Soutěž pro nejlepší koně a jezdce světa hostilo Cannes. A opět při tom nechyběli Prague Lions, kteří byli krůček od dalšího triumfu v sezoně. Podívejte se na souhrn.
13.06.2018 10:06  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

DEVADESÁTKU EQUITV Z CANNES MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Francouzské město Cannes hostilo ve dnech 7. až 9. června sedmé zastavení parkurové série Global Champions. V úvodní den mítinku čekalo družstva závodící v Global Champions League první kolo této týmové soutěže. Za Prague Lions bojovali Aleš Opatrný s Fakirem a Niels Bruynseels v sedle klisny Gancia de Muze a vedli si výborně. Česká dvojice překonala kurz s překážkami do 155 centimetrů bez zaváhání. Stejně tak Belgičan Bruynseels se svou zkušenou klisnou nechyboval. Navíc časy obou jezdců byly velmi rychlé a Pražští lvi se po čtvrteční části ujali vedení v soutěži.

Druhé kolo se jelo v sobotu 9. června a nabídlo nervy drásající rozuzlení, protože rozdíly mezi týmy na čele výsledkové listiny po prvním kole nebyly nijak výrazné. Pražští lvi vstupovali do kolbiště jako poslední a vzhledem k výsledkům týmů na čele průběžného pořadí si mohli dovolit dvě chyby. Pravě dvakrát zaváhal Aleš Opatrný s Fakirem, který nastupoval za celek jako první. Niels Bruynseels s Ganciou de Muze věděl, že již nesmí chybovat a parkurem procházel na jistotu. Štěstí mu ale nakonec nepřálo a na předposledním skoku přišla smolná chyba. Celkové skóre týmu činilo dvanáct trestných bodů, což stačilo na velmi pěkné páté místo konečného pořadí.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE