reklama 11D

Devadesátka EquiTV ze Světového poháru CDI v Brně

ikonka

Ve dnech 15. – 17. června se v Brně Panské líše konal jubilejní dvacátý ročník Světového poháru v drezuře CDI-W. V tomto vydání Devadesátky EquiTV se v souhrnu dozvíte, komu se nejvíce dařilo ve vrcholné soutěži Grand Prix Freestyle.
20.06.2018 12:06  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

DEVADESÁTKA EQUITV Z BRNA JE K ZHLÉDNUTÍ ZDE

 
Pouze tři mítinky pořádané v letošní sezoně na území České republiky se mohou pochlubit tím, že jsou započítávány do Světového poháru, a CDI v Brně je jedním z nich.
 
Divácky nejatraktivnější vrchol závodů přinesla v neděli soutěž, při níž čekala účastníky Světového poháru úloha nejvyšší obtížnosti Grand Prix Freestyle. V českých barvách do ní nastoupila Petra Minářová, která si s hřebcem Dumontem vyjela bezmála 67 procent, což stačilo na osmé místo. 
 
Téměř 72 procent získala za svou sestavu Švýcarka Alexandra Zurbrügg na koni Get Time a dosáhla tak na třetí příčku. Po dvou letech se do Brna vrátil lucemburský reprezentant Sascha Schulz. A dařilo se mu velmi dobře. V hlavní soutěži mítinku dokončil s Dragaem druhý se známkou, jež měla hodnotu bezmála 74 procent. Více než 74procentní hodnocení obdržela za svou volnou jízdu portugalská jezdkyně Maria Caetano v sedle Coroada a zaslouženě zvítězila.



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE