reklama 11D

Devadesátka EquiTV ze Spring Junior Cupu 2018

ikonka

Poděbrady hostily ve dnech 31. května až 3. června parkurové závody Spring Junior Cup, které byly určené dětem, juniorům a mladým jezdcům. Vybíraly se při nich týmy na letošní ME. V Devadesátce EquiTV uvidíte krátký souhrn nejvyšší soutěže…
07.06.2018 11:18  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

DEVADESÁTKU EQUITV Z PODĚBRAD SI MŮŽETE PUSTIT V TOMTO ODKAZU

Během prvního červnového víkendu se v Poděbradech konal Spring Junior Cup – parkurové závody určené pro jezdce mladých věkových kategorií. 

Česká jezdecká federace při nich vybírala účastníky letošního mistrovství Evropy dětí, juniorů a mladých jezdců. Jako finále třídenního klání byla pro děti a juniory vypsaná dvoukolová soutěž stupně S**, tedy s překážkami do 130 centimetrů. Všichni jezdci v TOP5 dovezli v první či druhé části po jedné chybě, a tak o pořadí na nejvyšších příčkách rozhodoval čas druhého kola.

Nejrychleji si s parkurem poradil Daniel Pospěch na koni Non Stop Nova Equi. Ze dvou kol měl, stejně jako jeho nejbližší soupeři jednu chybu, čas však dokázal stlačit až ke 45 sekundám. Parkur stupně ST s dvěma hvězdami čekal startující v kategoriích juniorů a mladých jezdců. Soutěž s překážkami do 140 centimetrů se jela rovněž jako dvoukolová.

Václav Nágr s klisnou D.Amelusinou R22 v celé soutěži na překážkách nechyboval. Inkasoval pouze jeden trestný bod za překročení stanoveného času v první jízdě a dojel si pro druhou příčku. Vítězem se stal Alexandr Baraldi s Elamé, který jako jediný z celého startovního pole dokázal překonat oba parkury bez trestných bodů.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE