reklama 11A

Devadesátka EquiTV z reiningu jednotlivců na WEG

ikonka

Belgie a USA jsou země, jejichž jezdci si rozdělili medaile na Světových jezdeckých hrách v Tryonu ve finále soutěže jednotlivců v reiningu. Zlato bral Bernard Fonck, další dvě příčky obsadili Daniel Huss a Cade McCutcheon. Podívejte se na souhrn.
19.09.2018 13:56  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

DEVADESÁTKU Z WEG ZE SOUTĚŽE REININGU NAJDETE ZDE

Finále reiningové soutěže jednotlivců se v rámci Světových jezdeckých her v Tryonu konalo v sobotu 15. září. Z kvalifikace do něj postoupilo dvaadvacet dvojic. Pro bronzovou medaili si v něm dojel mladý americký reprezentant Cade McCutcheon, který za svůj pattern v sedle koně Custom Made Gun dostal 225 bodů. Jezdec si tak z Tryonu odváží celkem dvě medaile. S týmem Spojených států amerických totiž o dva dny dříve vybojoval zlato.

Druhou nejvyšší známku v hodnotě 226,5 obdržel od rozhodčích další z členů vítězného amerického družstva Daniel Huss, který sedlal osmiletou ryzku Ms. Dreamy. Mistrem světa v reiningu se v hodnocení jednotlivců stal belgický jezdec Bernard Fonck, jenž si s desetiletým hřebcem What a Wave vyjel 227 bodů. Belgie vybojovala stříbro rovněž v soutěži týmů a Bernard Fonck se na tom podílel velkou měrou. Z celého družstva i v týmovém klání totiž zajel nejlépe.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE