reklama 11C

Devadesátka EquiTV z prvního kola GC v Mexiku

ikonka

Devadesátka EquiTV je tentokrát věnována prvnímu letošnímu mítinku série Global Champions, který hostilo ve dnech 22. - 25. března Mexico City. Do sezony 2018 tam vstoupil mimo jiné také tým Prague Lions.
03.04.2018 15:31  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

DEVADESÁTKU EQUITV NAJDETE TADY

V Mexico City ve dnech 22. až 25. března odstartoval další ročník prestižního parkurového seriálu Global Champions. 

Stejně jako v loňském roce, ani tentokrát v něm nechybí čeští reprezentanti Anna Kellnerová a Aleš Opatrný, kteří jsou členy týmu Prague Lions. Na zahajovací mítink do Mexika vyrazila Anna Kellnerová, kterou doplnili další dva zahraniční členové celku Pražských lvů, Nizozemec Gerco Schröder a Němec Holger Wulschner.

Ti také jako první vstoupili v pátek 23. března do bojů o body v soutěži Global Champions League určené právě pro týmy. Nezačali úplně podle svých představ, jelikož po prvním kole drželi Pražští lvi se sedmnácti trestnými body šestnácté místo.

O den později přišlo kolo druhé a v něm vystřídala Holgera Wulschnera Anna Kellnerová se svou stájovou jedničkou Classicem. V letošní premiéře na kolbištích série Global Champions zajela výbornou bezchybnou jízdu. Druhým jezdcem byl Gerco Schröder, který v sedle Glock´s Londona rovněž nechyboval a tým se díky těmto skvělým výkonům posunul na konečné deváté místo.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE