reklama 11B

Devadesátka EquiTV z finále vozatajského ZJP 2018

ikonka

Jezdecký festival 2018 na výstavišti v Lysé nad Labem uzavřely v neděli 25. března vozatajské soutěže. Stejně jako v předešlých dnech, ani tentokrát u toho nechyběla internetová televize EquiTV.cz, která přináší aktuální zpravodajskou video reportáž…
25.03.2018 19:53  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

PODÍVEJTE SE NA REPORTÁŽ EQUITV TADY!

V kategorii jednospřeží zvítězil Dominik Brumovský, který se současně stal i vítězem celého zimního poháru. S velmi malým rozestupem za ním skončila druhá Michaela Lesáková, která do finálové soutěže nastupovala s totožným počtem bodů, jako Brumovský. 
 
Dvojspřeží zcela ovládl Petr Vlašic. S koňmi Lord a Bubin vyhrál, a s Arienem a Ferdou dokončil druhý. O vítězi celé zimní túry nebylo pochyb, ale pořadí na dalších příčkách bylo nejtěsnější, jaké mohlo být. Josef Hrouda i Petr Myslík získali v součtu shodný počet bodů. Jelikož však Myslík předvedl lepší výkon ve finále, patřila mu konečná druhá pozice.
 
Velkým konkurentem Petrovi Vlašicovi byl v královské kategorii čtyřspřeží Jiří Nesvačil junior, který v druhé rozjížďce dokonce předvedl nejlepší výkon ze všech. Rychlejší, než Vlašic byl i v úvodní části, ale dvě chyby jej o prvenství připravily. Do celkových výsledků Zimního jezdeckého poháru by však Nesvačil stejně nepromluvil, neboť v rámci seriálu startoval spíše výjimečně. Třetí místo v Lysé obsadil Josef Hrouda, jemuž bodový zisk stačil na druhý řádek konečné tabulky kategorie čtyřspřeží. V té byl lídrem již před finále Petr Vlašic a dalším 1. místem již jen potvrdil svoji dominanci v halových vozatajských soutěžích.



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE