reklama 11B

Devadesátka EquiTV z Velké jarní ceny v Chuchli

ikonka

Podívejte se na nový díl Devadesátky EquiTV, v níž si připomeneme průběh 97. Velké jarní ceny Pražské plynárenské, která se běžela v neděli 13. května v Praze Velké Chuchli. Jejím vítězem se stal top-favorit Sagar...
17.05.2018 12:30  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12C

DEVADESÁTKA Z 97. VELKÉ JARNÍ CENY JE K ZHLÉDNUTÍ TADY

V neděli 13. května se v pražské Velké Chuchli běžela již 97. Velká jarní cena Pražské plynárenské. Tento dostih na 1600 metrů o celkovou dotaci 550 tisíc korun byl prvním dílem Klasické trojkoruny. Jeho vítězem se podle očekávání stal top-favorit s kurzem 1,3:1 Sagar s britským žokejem Jackem Mitchellem. Cestu za zápisem do historie mu však řádně znesnadnil především Forrest Gump s žokejem Convertinem, který mu podlehl až po tuhém boji o krátkou hlavu.

Blízko finišoval i třetí v cíli Mon Cheri s žokejem Chaloupkou. Po strhujícím duelu Sagar časem 1 minuta, 37 sekund a 37 setin k tomu o pouhé dvě setiny sekundy vylepšil předloňský novodobý rekord Velké jarní ceny. Žokej Mitchell dosáhl svého prvního vítězství v České republice, trenér Dalibor Török zapsal své čtvrté klasické prvenství, premiérové na pražské dráze. No a majitel Dostihové stáje Pegas Jiří Trávníček získal ve Velké jarní ceně po šestnácti letech druhý triumf. V dalším programu dne si po dvou výhrách zapsali žokej Radek Koplík, žokejka Vendula Korečková a trenérka Helena Vocásková.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE