reklama 11D

Devadesátka EquiTV z Velké dubnové ceny v Chuchli

ikonka

Tento díl Devadesátky EquiTV je věnovaný 60. ročníku dostihové Velké dubnové ceny Factoringu České spořitelny. Ta se konala v neděli 15. dubna v pražské Velké Chuchli. Kdo ovládl nejen hlavní dostih dne se podívejte v souhrnném videu...
17.04.2018 14:27  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12C

DEVADESÁTKA EQUITV JE KE ZHLÉDNUTÍ ZDE

Hlavním dostihem letošního druhého pokračování metropolitní sezony na závodišti v pražské Velké Chuchli byla v neděli 15. dubna 60. Velká dubnová cena Factoringu České spořitelny, což je dostih I. kategorie na 1800 metrů o 150 tisíc korun. Druhé místo z loňského ročníku ještě vylepšil šestiletý hnědák Aldzarb vedený žokejem Martinem Laubem, který reprezentuje stáj Ramzan Kadyrov. V kvalitním čase 1 minuta, 51 sekund a 43 setin vteřiny, což je 7 desetin sekundy za rekordem dostihu, si Aldzarb připsal čtvrté životní vítězství, první na chuchelské dráze.

Dalším dostihem I. kategorie, tentokrát na 1400 metrů o 135 tisíc korun, byl 44. ročník Memoriálu Rudolfa Deyla. V tradičním testu pro klasickou Jarní cenu klisen, se prosadila ryzka Rapet, jež vyhrála vůbec poprvé v kariéře a první triumf získala i Stáj RA-PET.CZ, jejíž je jedinou reprezentantkou. Cílem projela také v rychlém čase 1 minuta 26 sekund a 26 setin, tedy 6 desetin sekundy za rekordem dostihu. Trenér Václav Luka zaznamenal v neděli 15. dubna už čtvrté letošní pražské prvenství, žák David Liška dosáhl hattricku a celkem už v tomto roce nasbíral osm výher.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE