reklama 11D

Devadesátka EquiTV z MČSR chladnokrevných koní

ikonka

Jen pár dní po mistrovství České republiky chladnokrevných koní v kombinovaných soutěžích se v Klokočově konalo spojené mistrovské Česka a Slovenska. Internetová televize EquiTV pro vás připravila souhrnnou Devadesátku.
09.10.2018 18:57  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

DEVADESÁTKA EQUITV Z KLOKOČOVA JE ZDE

 
V neděli 30. září se ve Františkově dvoře v Klokočově konalo společné mistrovství Česka a Slovenska chladnokrevných koní v kombinovaných soutěžích. Pro účastníky byla vypsaná kategorie dvojspřeží, která zahrnovala všechny tři disciplíny obvyklé v šampionátech koní těchto plemen. Těmi jsou formanská jízda, ovladatelnost s kládou a těžký tah. O vítězi celého šampionátu rozhodl součet výsledků ze všech třech dílčích částí. 
 
Titul vybojoval Luboš Dobrotka s Olegem a Oidipem, a to díky vysoké pozici v ovladatelnosti v kládě a také v těžkém tahu. Druhé místo obsadil Jan Francisty s Dolarem a Cedrikem. Stříbro jim vyneslo zejména vítězství v těžkém tahu. Na třetí příčce dokončil mistrovskou soutěž David Janoš s koňmi Nickem a Brysem Stadleckým. Po celou dobu závodů podával vyrovnané výkony, přemožitele navíc nenašel ve formanské jízdě.



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE