reklama 11B

Devadesátka EquiTV z GP Jana Kutěje v Olomouci

ikonka

K podzimu patří neodmyslitelně parkurové závody Grand Prix Jana Kutěje, které se konají každoročně v Olomouci. Letos proběhly za nádherného počasí ve dnech 12. – 14. října. Můžete se podívat na stručný souhrn v podobě Devadesátky EquiTV.
16.10.2018 17:52  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

DEVADESÁTKU Z OLOMOUCE SLEDUJTE V TOMTO ODKAZU

Parkurová Grand Prix Jana Kutěje, kterou hostí každoročně Equine Sport Center v Olomouci, se tradičně konala během druhého říjnového víkendu. Program vyvrcholil v neděli 14. října, kdy byly připravené soutěže ve třech různých úrovních obtížnosti. Všechny se jely jako dvoukolové s finále pro deset nejlepších dvojic.  

Nejvyšší kategorie Grand Prix Jana Kutěje byla vypsána na úrovni dvouhvězdového ST, tedy s překážkami do 140 centimetrů. Lucie Strnadlová se probojovala mezi nejlepších desítku hned se dvěma koňmi. V sedle Feminy předvedla nejlepší finálový výkon ze všech účastníků TOP10, jenže kvůli chybě v první části soutěže to stačilo až na pátou příčku. Výrazně lepšího umístění dosáhla s běloušem Fall River Blue VDL. S tím totiž předvedla dvě bezchybné jízdy a dojela druhá.

Dařilo se také Filipovi Doležalovi. Do finále postoupil bez trestných bodů hned se dvěma svěřenci a s oběma dokázal čistý výkon zopakovat. Do výsledkové listiny se zařadil podle dosažených časů. S koněm Exclusive Demeter obsadil čtvrté místo. O příčku lépe se umístil s maďarským hřebcem Exclusive Reason du Ganad. Pro vítězství si ve vyrovnané konkurenci dojel Slovák Igor Šulek, který s Wavo Aramisem nechyboval ani v jedné části Grand Prix a z jezdců s dvojitou nulou měl nejlepší čas. 




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE