reklama 11A

Devadesátka EquiTV z ČSP Velké ceny Ptýrova

ikonka

Letošní Velká cena Ptýrova v rámci seriálu Českého skokového poháru se tradičně jela za umělého osvětlení. Podívejte se na Devadesátku EquiTV, v níž si můžete připomenout tuto atraktivní soutěž, která se konala v sobotu 11. srpna.
14.08.2018 17:10  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

DEVADESÁTKU EQUITV Z PTÝROVA NAJDETE V TOMTO ODKAZU

V Ptýrově u Mnichova Hradiště letos již poosmé skákalo o body do Českého skokového poháru. Ptýrovská Velká cena eLED se tradičně jezdí ve večerních hodinách za umělého osvětlení. Parkur dosahoval výšky do 145 centimetrů a nejlepší desítka základního kola jako obvykle postoupila do finálové části.

Jiří Skřivan na klisně Flying Star v úvodu shodil jednu překážku, ale na zkráceném finálovém parkuru předvedl velmi rychlou, a hlavně bezchybnou jízdu, která ho katapultovala do vedení. Vyvinutý tlak ze strany Jiřího Skřivana si však rozhodně nepřipouštěl Ondřej Pospíšil. Ten v sedle Einfacha přicházel na start pouze s jediným trestným bodem za překročení stanoveného času v základní části. Napodruhé šel o poznání svižněji a opět na žádné z překážek nezaváhal. Zbývalo mu tak již pouze čekat, jak se předvedou zbývající dva účastníci.

Jiří Papoušek a Dukato VTH vstupovali do kolbiště s čistým kontem. Finálová jízda však nakonec spálila jejich veškeré naděje. Dvě chyby byly na vyšší pozice příliš a dvojice tak dokončila jako sedmá v pořadí. Nejlepším jezdcem základního parkuru byl Matěj Kotalík, který jej s Cesanem V překonal čistě a v nejrychlejším čase. Měl tak našlápnuto k triumfu, jenže chyba ve finále ho nakonec odsunula na třetí příčku za Jiřího Skřivana. Ze svého prvního životního vítězství v Českém skokovém poháru se radoval Ondřej Pospíšil.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE