reklama 11C

Devadesátka EquiTV z ČSP Velké ceny Martinic

ikonka

V neděli 22. dubna odstartoval Velkou cenou Martinic letošní seriál Českého skokového poháru. Vítězem hlavní soutěže se stal Václav Horký, jehož výkon i výkon jeho největších soupeřů můžete sledovat v Devadesátce EquiTV…
25.04.2018 10:17  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

DEVADESÁTKU Z MARTINIC SLEDUJTE TADY

 
Vrcholem úvodního kola Českého skokového poháru 2018 byla v neděli 22. dubna Velká cena Martinic s překážkami do 145 centimetrů. Stejně jako v předchozích ročnících byla vypsaná s finále pro desítku nejlepších dvojic ze základního kola, jež všechny tentokrát postupovaly bez trestných bodů.
 
První z jezdců, který dokázal zopakovat čistý výkon i napodruhé byl Jiří Skřivan se svou stájovou jedničkou klisnou Flying Star. S časem 52,99 sekundy vybojoval třetí místo. Dvojnásobný vítěz velkého finále skokového poháru z let 2015 a 2016 Rudolf Doležal sedlal v martinické Velké ceně Laru Croft. Předvedl s ní dva čisté parkury, a nakonec se o jedinou setinu sekundy dostal před Jiřího Skřivana na druhý řádek výsledkové listiny. 
 
Předposledním účastníkem finále byl Václav Horký s Asile De Paix P. Devítiletá klisna měla parkur této obtížnosti před sebou poprvé v životě. Přesto se s ním dvojice popasovala na výbornou a po čisté jízdě se ujala vedení s časem 52,14 sekundy. Posledním závodníkem, který mohl promluvit do pořadí na nejvyšších příčkách, byl loňský vítěz seriálu Marek Klus. V sedle Al Cambera zajel nejrychlejší základní kolo a i ve finále zvolil ostré tempo. Bohužel se však nevyhnul jedné chybě, a tak přestože pokořil čas Václava Horkého o bezmála čtyři sekundy, musel se spokojit s pátou příčkou. Vítězství a nejvyšší bodový příděl do tabulky Českého skokového poháru tak v zahajovacím kole získal Václav Horký.



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE