reklama 11C

Devadesátka EquiTV z CPI Property Group v Praze

ikonka

Neděle 30. září byla dalším dostihovým dnem, který proběhl na závodišti v Praze Velké Chuchli. Vyvrcholil Cenou CPI Property Group, tedy o handicap na 2600 metrů o 120 tisíc korun pro tříleté a starší koně. Podívejte se na Devadesátku EquiTV.
03.10.2018 14:59  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12D

DEVADESÁTKA EQUITV Z CENY CPI PROPERTY GROUP V PRAZE

Dostihovým dnem CPI Property Group pokračovala v neděli 30. září metropolitní dostihová sezona na závodišti v Praze – Velké Chuchli. Tentokrát se uskutečnilo devět dostihů, mezi nimiž byla vrcholem Cena CPI Property Group. Jednalo se o handicap na 2600 metrů o 120 tisíc korun pro tříleté a starší koně. 

Roli sázkového favorita v ní splnil tříletý černý hnědák Barabash s žokejem Janem Rájou. Reprezentant stáje Lokotrans, chystaný Lubošem Urbánkem, po třetím místě z klasického St Leger nastupoval jako favorit s kurzem 1,7:1. Vyhrál jistě o dvě a čtvrt délky a připsal si druhý kariérní triumf. Druhé místo uhájil šestiletý Arlington, který diktoval většinu trati tempo. Třetí příčku obsadil sedmiletý Mystic Golfer. V rámcovém programu dvakrát zvítězil žák David Liška, a do posledního měsíce sezony tak vstoupil na čele jezdeckého žebříčku s náskokem sedmi výher.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE