reklama 11A

Deusser v Oslu nepřemožitelný i v nedělní GP

ikonka

Němec Daniel Deusser má za sebou skutečně úspěšný víkend. V Oslu na mezinárodních skokových závodech CSI5*-W totiž po sobotní výhře nenašel přemožitele ani v Grand Prix, která se jela v neděli 15. října. Pro vítězství si docválal s Cornetem…
15.10.2017 19:29  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Mezinárodní závody v Oslu vrcholily nedělní Grand Prix, která se jela zároveň jako první kolo letošního ročníku Světového poháru Západoevropské ligy. Skvěle se na parkuru 140-160 centimetrů vysokém předvedl Němec Daniel Deusser, který v rozeskakování nenašel s Cornetem přemožitele.

Do rozeskakování této soutěže se dostalo celkem sedm jezdců. Vítězná dvojice patřila nejen mezi pětici bezchybných, ale zároveň dokončila absolutně nejrychleji. Nejblíže se k nim časem přiblížil Kevin Staut, a to s odchylkou 0,13 vteřiny. Tento Francouz tak s koněm For Joy van´t Zorgvliet HDC obsadil druhé místo. Do elitní trojice se pak dostala ještě Edwina Tops-Alexander s klisnou California. Jezdkyně však měla již o více jak vteřinu horší čas než druhý umístěný Kevin Staut.

Tímto kolem v Oslu byl zároveň zahájen Světový pohár sezony 2017/2018 pro jezdce v rámci Západoevropské ligy. S dvaceti body na kontě si tak zatím první místo drží Daniel Deusser. Další zastávkou budou již nadcházející víkend Helsinky, kde se bude skákat 19. – 22. října.

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE