reklama 11A

Desáté místo Kellnerové na čtvrtečním CSI Oliva

Česká jezdkyně Anna Kellnerová startovala během čtvrtečního dne 5. října celkem čtyřikrát, a to v rámci mezinárodních závodů CSI v Olivě. Na nejlepší umístění dosáhla v sedle Classica v Gold Tour, když si bezchybnou jízdou zajistili pěkné 10. místo.
05.10.2017 20:44  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Anna Kellnerová dokončila s Classicem soutěž Gold Tour bezchybně a díky dobrému času si zasloužila v poměrně bohatě obsazené soutěži pěkné desáté místo. Parkur s výškou překážek 130 centimetrů byl hodnocen na čas.

Bezchybný výkon předvedla tato česká jezdkyně také s koněm Calcourt Falklund, a to v náročnější soutěži. Jednalo se totiž o parkur s výškou překážek 145 centimetrů, který se navíc počítal do Longines žebříčku. Dosažený čas stačil dvojici ještě na dekorovanou pozici, a to konkrétně dvanáctou příčku výsledkové listiny. V této soutěži nechyběli úspěšní jezdci jako Denis Lynch nebo Julien Epaillard či nastupující naděje Markus Beerbaum. Zároveň to byla nejtěžší zkouška čtvrtečního závodního dne.

V rámci třetího parkuru během dne, s I´m Special van´t Heike, dokončila Anna Kellnerová soutěž Gold Tour s výškou překážek 140 centimetrů s jednou chybou na kontě.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.  




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE