reklama 11D

De Moussac zahájila Kronenberg bezchybně

ikonka

České jezdkyni Emmě Augier de Moussac se vydařil vstup do dalšího závodního týdne. Během čtvrtečního dne 25. ledna se totiž opět představila v nizozemském Kronenbergu. Ze dvou parkurů se jí přitom podařilo hned dvakrát nechybovat…
25.01.2018 22:48  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Během úvodního dne tohoto závodního týdne byly na programu pouze dvě skokové soutěže. V každé však nechyběla česká účastnice Emma Augier de Moussac, které se dařilo v sedle obou svých svěřenců. V  parkuru s výškou překážek 140 centimetrů, který byl kvalifikací do finále Medium Tour, sedlala valacha Brighton Bay. Po bezchybné jízdě si česká dvojice nakonec dojela pro devatenácté místo ve výsledkové listině.  Z více jak 60 jezdců se celkem 35 dvojicím podařilo dokončit bezchybně a ve stanoveném čase.

I v druhém parkuru dosahovaly překážky 140 centimetrů, tentokrát se však jednalo o kvalifikační soutěž do nedělní Grand Prix. Česká jezdkyně Emma Augier de Moussac se představila v sedle letos desetileté klisny Divy. I tentokrát předvedla naše reprezentantka bezchybnou jízdu, dosažený čas tentokrát stačil na 35. příčku. V této soutěži odstartovalo téměř 80 startujících.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE